Erkek Arayan Bayanlar

Rize Jigolo İlanı Veren Olgunlar

Ben Su 35 yaşlarında oldukça bakımlı kadınım Rize arkadaş arayan kadınlar arasında kendime uygun olanı buldum. Beni doyurup mutluluğa ulaştıracak sevgili bulmak istiyorum. Ben 2 senedir farklı bir ilde yaşıyordum geldiğim ilk sene hayatım çok sıkıcı geçmişti aslında.

İlk deneyimim jigolo uygulamasını kullan gerçek bir kadın görsün diye ısrarımla başladı. Fakat hayatımda asla yaşamadığım hazzı onunla yaşadım. Sabah uyandığımda o denli mutluydum ki tüm azgınlığım gitmiş ve kendimi yenilenmiş hissettim.

Gerçekten inanılmaz bir erkekti beni zevkten havalara uçurdu, yakışıklı beyler ile görüşmek isterim. Eğer sizde kendinize güveniyorsanız bana ulaşın ben hem saatlik görüşmeler yapıyorum. Ancak gecelik görüşmeler yapmak isteyenlere asla hayır demiyorum.

Rize Jigolo Kayıt Ol Benimle Görüş

Bana doymanız mümkün değil sabahın ilk ışıklarına kadar sizinle sevişmeye hazırım. Siz yeter ki benim kadar ateşli ve sekse düşkün erkekler olun. Sonrasını bana bırakın ben hayatınızda hiç tatmadığınız zevkleri size tattırmaya hazırım. Ancak evliliğimin bitmesine sebep olan eşimin isteksizliğiydi.

Ben kesinlikle seks yapmayı sevmeyen erkeklere tahammül edemiyorum sizde böyle olmayın. Yoksa sizinle asla anlaşamayız benim derdim zevke doymak bunun haricinde benden her istediğinizi ben yaparım. Sizinle en başında bir konuda anlaşmak isterim ben gizliliğe çok dikkat ediyorum.

Kısa süre önce eşimden boşandım tek yaşıyorum isterseniz görüşmeleri benim evimde yapabiliriz. Bunun benim için sıkıntısı yok evimin anahtarı benden başka kimsede yok lütfen merak etmeyin. Rize partner başvuru hakkında merak edilenleri temsilcilerden öğrenmelisiniz.

Yakın Zamanda Gönderilenler

Erkek Arayan Bayanlar Iğdır İlanları

Iğdır 'ın gerçek hizmet veren TopBestmovies sitesi üyelerine uyumlu arkadaş…

Partner Ajansı

Müşteri yorumlarına göre, Partner ajansı projelerdeki başarıyı ve müşteri memnuniyetini…

Jigolo Arayan Zengin Bayanların İş İlanları Burada

Sizde çevrenizde kendine erkek arayan zengin bayanların ücretsiz iş ilanlarını…

Ücret Ödemeden Jigolo Olmak İstiyorum

Jigolo herkesin olmak istediği meslektir, genellikle kadınların eşlik etmesi için…